AYDIN / KUYUCAK - Şehit Tekin Durmaz İlkokulu

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle Okul Aile Birliğimiz öncülüğünde okulumuzda iftar yemeği düzenledik.Programımıza    İlçe Milli Egitim Müdürümüz Sayın Mehmet KARADAĞ, Buharkent ve Karacasu İlçe Milli Egitim Müdürlerimiz Sayın Cavit BAŞTÜRK ve Sayın Aşkın GÜNEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Şube Müdürü Sayın Abdullah SAYGILI, ögretmenlerimiz velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.Emeği geçen başta Okul Aile Birliğimize öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve mahalle sakinlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte Horsunlu Huzurevine ziyarette bulunduk.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuza adı verilen 1995 yılında vatani görevini yerine getirirken  şehit olan Tekin DURMAZ' ın Saygıdeğer annesini ziyaret etmenin hem hüznünü hem de gururunu yaşadık.Tüm şehitlerimizi rahmet saygı  ve minnetle anıyoruz.

Ock

Okulumuz 3A sınıf öğretmeni Mahmut Ali TOPDAL ve gönüllü öğrencilerinin katılımı ile 1 Portekiz , 9 Türk öğretmen ile Ekim ayında başlayan eTwinning projesi Ocak ayında son buluyor.

Projemizin temel amacı dünyanın her yerindeki öğrencileri İNGİLİZCE ORTAK DİL ile birbirine bağlamaktır.

Ock

PROJEMİZ KAPSAMINDA HAZIRLADIĞIMIZ İŞBİRLİKLİ ÇALIŞMAMIZI SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ.

Ara

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI MÜNASEBETİYLE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI GÖSTERİLERLE VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA  CUMHURİYETİMİZİN 100. YAŞINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Tem

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde meydana gelen askeri darbe girişiminin halk başta olmak üzere, emniyet güçleri ve vatanseverler tarafından bastırılması sonrasında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edilmiştir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle gerçekleştirilecek anmalar ve kutlamaların yapılabilmesi adına her yıl 15 Temmuz günü resmi tatil olarak ilan edilmiştir.

Öğrencilerimiz ile sulu boya etkinliği yapıp duvarlarımızı süsledik.