AYDIN / KUYUCAK - Şehit Tekin Durmaz İlkokulu

Şehit Tekin Durmaz İlkokulu

Adres
GENCELLİ MAH. 1814 SK. SEHIT TEKIN DURMAZ ILKOKUL NO 14 İÇ KAPI NO Z03 KUYUCAK / AYDIN
Vizyon
ŞEHİT TEKİN DURMAZ İLKOKULU’ nda etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için öğretmenlere, velilere ve öğrencilere yönelik inceleme, araştırma, danışmanlık hizmetleri vermek, eğitim ve öğretimi değerlendirip, geliştirme faaliyetlerini sürekli kılarak eğitim merkezi olmaktır.
Misyon
Milli ve evrensel değerleri benimseyen, Paydaşlarının katılımını sağlayan, hayat boyu öğrenme anlayışıyla sürekli gelişen, Sahip olduğu kaynakları etkin, verimli ve yerinde kullanarak Ülkemizin geleceği için çalışan bir kurumuz.
Başarılar
Okulumuzun 2016 yılında ilçe genelinde resim yarışması ikinciliği ve şiir yarışması üçüncülüğü bulunmaktadır. Okulumuzun 2018 yılında ilçe genelinde "Cumhuruyet ve Milli İradeye Sahip Çıkma" konulu resim yarışması ikinciliği bulunmaktadır. Okulumuzun 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ilçe genelinde "Öğretmenler Günü" konulu resim yarışmasında ilçe üçüncülüğü bulunmaktadır. Okulumuzun 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Resim yarışmasında ilçe üçüncülüğü ve Şiir yarışmasında da ilçe üçüncülüğü bulunmaktadır. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Mangala Kategorisinde ilçe birinciliği bulunmaktadır.Okulumuzun 2021-2022 Eğitim-öğretim yılında Şehitler Günü resim yarışmasında, öğretmenler günü resim yarışması ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resim yarışması ilçe üçüncülükleri bulunmaktadır. Okulumuzun 2022-2023 Eğitim -Öğretim yılında ´Öğretmenler Günü ´ve ´10 Kasım Atatürk´ü Anma ´ resim yarışmalarında ilçe üçüncülüğü , ´Çanakkale Zaferi´ adlı resim yarışmasında ilçe birinciliği bulunmaktadır. Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında QBİTZ ve EQUİLİBRO oyunlarında ilçe birincisi olmuştur.
08.50-14.40
Ulaşım hat araçları ile sağlanmaktadır.
İki adet öğrenci servisi bulunmaktadır.
Okulumuz denizli yolunun 300 metre kuzeyinde bulunmaktadır.
İlçe merkezine 26 km,il merkezine 80 km dir.
Proje Çalışmaları
Okuma saati,Çayınızı Sohbetle Karıştıralım,Gönüller Bir Olsun ve okulumla sosyalleşiyorum projeleri uygulanmaktadır.